Comercial DistribuÏció (cosmtica Professional)

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Axxon - Trabajo

Ofertas de empleo de Axxon

Madrid, Madrid (España).

0 - 50 empleados.

AXXON esdevé segur i eficient a l'hora de disposar de directius i professionals qualificats. El desenvolupament de les competències professionals i la implantació d'eines de gestió que permetin orientar les persones cap a l'assoliment dels objectius de l'organització són els elements claus de diferenciació i valor afegit.

Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Axxon > Comercial DistribuÏció (cosmtica Professional)

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Comercial DistribuÏció (cosmtica Professional)

Descripción de la oferta

Empresa reconeguda del Sector Cosm??tica Professional, dedicats a la fabricació i distribució, requereix incorporar per a la zona de Catalunya i Andorra, principalment Barcelona província, un/a

COMERCIAL DISTRIBUÏCIÓ (Sector Cosm??tica - Canal Retail Professional)

En depend??ncia directedel Cap de Zona, la persona seleccionada es responsabilitzarà de promocionar els productes de la firma a les zones assignades i fidelitzar la cartera de clients, fent el seguiment oportú, negociant i seguint la política comercial de l'empresa. També haurà de cercar nous clients (distribuïdorsi majoristes), i per tant, ampliar la seva cartera.

Es requereix que la persona resideixi en una de les zones assignades (província de Barcelona), tot i que serà necessari que tingui disponibilitat per viatjar per la zona.

Pensem en una persona organitzada, metòdica, extravertida, responsable, amb do de gents i acostumada a treballar per objectius. Experi??ncia mínima d'entre 2 i 3 anys realitzant tasques comercials, preferiblement en sector de la cosm??tica i perfumeria. Valorarem que s'aporti formació complementaria en ventes. Domini a nivell d'idiomes, català i castellà nadius(serà molt valorable aportar un bon nivell d'angl??s), i eines informàtiques, a nivell usuari.

S'ofereix:

Projecte estable en una empresa molt reconeguda en el sector amb possibilitats de promoció interna. Incorporació Immediata.
Oficines ubicades a la província de Girona (Home Office)
Salari: Fix + variable
Beneficis: Vehicle/Dietes/ Mòbil/Portàtil/Despeses pagades

Requisitos mínimos:
Es requereix que la persona resideixi en una de les zones assignades (província de Barcelona), tot i que serà necessari que tingui disponibilitat per viatjar per la zona.

Pensem en una persona organitzada, metòdica, extravertida, responsable, amb do de gents i acostumada a treballar per objectius. Experi??ncia mínima d'entre 2 i 3 anys realitzant tasques comercials, preferiblement en sector de la cosm??tica i perfumeria. Valorarem que s'aporti formació complementaria en ventes. Domini a nivell d'idiomes, català i castellà nadius (serà molt valorable aportar un bon nivell d'angl??s), i eines informàtiques, a nivell usuari.

Imprescindible residente en: Provincia Puesto Vacante

Estudios:

Formación Profesional grado superior

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Indefinido
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: