Enginyer/a - Supervisor/a De Produccio (sector Metall)

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Axxon - Trabajo

Ofertas de empleo de Axxon

Madrid, Madrid (España).

https://www.axxon.cat

0 - 50 empleados.

AXXON esdevé segur i eficient a l'hora de disposar de directius i professionals qualificats. El desenvolupament de les competències professionals i la implantació d'eines de gestió que permetin orientar les persones cap a l'assoliment dels objectius de l'organització són els elements claus de diferenciació i valor afegit.

Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Girona > Ofertas de empleo en Axxon > Enginyer/a - Supervisor/a De Produccio (sector Metall)

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Enginyer/a - Supervisor/a De Produccio (sector Metall)

Descripción de la oferta

Empresa dedicada a la fabricació de peces t??cniques mitjantçant el procés d'injecció de plàstic i transformació del metall, precisa incorporar un/a SUPERVISOR/A DE PRODUCCIO per la seva planta de producció, ubicada a la zona d'Olot.

La seva MISSIO consisteix en assegurar que totes les activitats relacionades amb la consecució de la producció es desenvolupen d'una manera eficient.

FUNCIONS:
- Assegurar el compliment dels estàndards de treball definits (seguretat, qualitat, processos, Lean, Ordre i neteja) i, en cas de necessitat, fer intervenir a les àrees de suport per a resoldre possible incid??ncies (manteniment, processos, qualitat, seguretat).
- Seguir els indicadors i proposar accions / mitjants per assolir els objectius establerts en termes de qualitat, cost i servei.
- Liderar i garantitzar la formació a les noves incorporacions i diferents grups de treball de la seva àrea, respectant les pautes de treball existents, per millorar el rendiment.
- Liderar l'equip de treball: desenvolupament del personal, organitzar descansos, equilibrar els equips de treball, organitzar les vacances, gestionar permisos i abs??ncies, seguiment i evolució de la polival??ncia del personal.
- Assegurar la disciplina en el seu entorn de treball.
- Assegurar la implantació de les polítiques de prevenció, seguretat i condicions de treball i fomentar el cumpliment de les normes de normes de seguretat, higiene i mediambientals. Comunicar incidents i / o accidents.
- Liderar els tallers de millora LEAN planificats en el pla de millora global del centre.

Requisitos mínimos:
-Enginyer/a T??cnic/a Industrial o formació similar.
- Experi??ncia pr??via com a Cap de Torn, Responsable de Producció o Enginyer de processos en empresa de fabricació de peces i muntatges mecànics.
- Coneixements en Planificació de la producció, T??cniques de millora continua i Lean Manufacturing, Gestió i lideratge d'equips.
- Valorable nivell angl??s.
- Compet??ncies: Orientació a resultats, orientació al client, iniciativa, col.laboració, innovació, organització i planificació, direcció i desenvolupament d'equips.

Imprescindible residente en: Provincia Puesto Vacante

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

30.000 €

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Indefinido
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • WhatsApp
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: