TÈcnic-a Qualitat/assistent TÈcnic-a

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Axxon - Trabajo

Ofertas de empleo de Axxon

Madrid, Madrid (España).

https://www.axxon.cat

0 - 50 empleados.

AXXON esdevé segur i eficient a l'hora de disposar de directius i professionals qualificats. El desenvolupament de les competències professionals i la implantació d'eines de gestió que permetin orientar les persones cap a l'assoliment dels objectius de l'organització són els elements claus de diferenciació i valor afegit.

Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Girona > Ofertas de empleo en Axxon > TÈcnic-a Qualitat/assistent TÈcnic-a

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

TÈcnic-a Qualitat/assistent TÈcnic-a

Descripción de la oferta

AXXON TECH selecciona per a reconeguda empresa fabricant de materials autoadhesius per al sector de l'etiquetatge ubicada a Girona, un/a

TÈCNIC/A QUALITAT-ASSISTENT TÈCNIC/A

S'integraria a l'àrea de Qualitat i en depend??ncia del Responsable de l'àrea realitzaria tasques de

- Assist??ncia i assessorament t??cnic als clients i delegats de l'empresa a nivell internacional en relació a les incid??ncies detectades amb el producte.
- Analitzar les incid??ncies, identificar els motius i establir solucions per a donar resposta en relació a les reclamacions dels clients.
- Gestió i supervisió de la tramitació de les reclamacions.
- Control de la qualitat durant el procés productiu en equip amb els verificadors de qualitat.

Requisitos mínimos:
-Formació superior preferentment Grau o Enginyeria en Química. Es valoraran altres formacions d'enfocament científic com Biologia, Bioquímica, Biotecnologia, Ci??ncies Ambientals, etc.
- Experi??ncia mínima de dos anys en departament de qualitat en l'àmbit industrial, es valorarà molt positivament realitzant funcions d'assessorament t??cnic a clients i gestionant reclamacions de producte.
- Imprescindible nivell avançat d'ANGLÈS per a poder fer assessorament t??cnic. Es valorarà molt positivament aportar altres idiomes, preferentment Franc??s.
- Disponibilitat per a viatjar a nivell nacional i internacional per a fer l'atenció i l'assessorament in situ als delegats de l'empresa i els clients.

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Indefinido
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • WhatsApp
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: